Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн💙💛
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00 - 17:00

Сб., Вс.: 10:00 - 17:00

0
Мій кошик

Повербанки

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Як правильно вибрати і де купити хороший повербанк в Україні

Важливим недоліком сучасних мобільних пристроїв є обмежена автономність. Спроби виробників вирішити цю проблему за рахунок збільшення ємності батарей та скорочення споживання електроенергії не дають супер результату – за умов інтенсивного використання інтернету заряд швидко вичерпується. Якщо користувач знаходиться в автомобілі або населеному пункті, це не проблема – завжди можна скористатися штатною зарядкою. Однак нерідко доводиться стикатися із ситуацією, коли джерело електрики недоступне. Правильне рішення купити зовнішній акумулятор для смартфона.

Навіщо потрібно зовнішній акумулятор для телефону купити

Power bank є переносним зарядником для телефону, який обладнаний одним або декількома роз'ємами для підключення девайсів. Якщо купити портативну зарядку для смартфона, можна заряджати планшет, плеєр, смарт-годинник, електронну книгу і навіть ноутбук. При цьому слід пам'ятати, що для цього технічні характеристики портативного акумулятора повинні відповідати гаджету, який потрібно заряджати. Особливо це стосується, якщо потрібен повербанк для ноутбука. Тому перед тим, як купити портативну зарядку (power bank), потрібно дізнатися про особливості моделі.

Переносна зарядка для смартфона: типи батареї

Сьогодні можна переносний акумулятор купити із батареєю двох типів:

  • Літій-полімерний. Розряджається повільно, не сильно нагрівається, має солідний життєвий цикл (близько 5000 циклів). Проте коштують дорого.
  • Літій-іонний. Коштують недорого, але термін їхньої служби незначний. Як правило, забезпечує 1000 зарядок, при цьому сильно нагріваючись і швидко розряджаючись.

Яку ємність може мати портативна зарядка для мобільних пристроїв

Перед тим, як powerbank за вигідною ціною купити, важливо спочатку дізнатися ємність моделі. Від неї залежить кількість зарядок, яку вдасться забезпечити. При виборі відповідного варіанта варто відштовхуватися від того, скільки циклів заряду вам потрібно, і порахувати, яка ємність повербанка буде оптимальною. Для цього слід помножити ємність смартфона на бажану кількість зарядів, а потім – на коефіцієнт 1.5. Останнє потрібне для того, щоб врахувати різну вихідну напругу. Цей показник не є постійним і може змінюватися залежно від рівня заряду. Таким чином, 10 000 мАг акумулятора вистачить, щоб зарядити гаджет з батареєю на 3 000 мАч від 0 до 100% 2 рази, а не 3, як деякі вважають.

Тим, хто хоче купити в Україні power bank із батареєю збільшеної ємності, варто врахувати, що це не завжди є правильним вибором. Причина тому: великі габарити та тривала зарядка розрядженого повербанку.

Як правильно купити портативний акумулятор для телефону

Перш ніж power bank купити у Києві чи іншому населеному пункті, важливо вивчити його характеристики. Розглянемо всі основні параметри, куди варто звернути увагу.

Сила струму

Щоб процес заповнення запасу енергії займав мінімум часу, варто мобільний акумулятор купити з технологією швидкої зарядки. Спочатку потрібно дізнатися, чи ця опція підтримується смартфоном. Завдяки Quick Charge потрібний час для заповнення заряду скорочується майже вдвічі – залежно від ємності зарядного гаджета може зайняти від 30 до 60 хвилин, замість 1.5-2 годин.

Тип та кількість портів

Перш ніж зовнішню батарею для телефону купити, перегляньте, які в ній є роз'єми. Цей показник впливає на те, який тип кабелю можна використовувати і скільки пристроїв можна буде одночасно підключити. Найчастіше використовується роз'єм USB-A. Деякі нові моделі мають вихід Type-C. Для зарядки самої портативної батареї можна використовувати роз'єм microUSB, Lightning, Type-C.

Тим, хто хоче одночасно заряджати кілька девайсів, варто замовляти павер банк із 2-4 виходами. Перед тим, як power bank купити в Харкові чи іншому місті, врахуйте не лише їх кількість, а й силу струму. Це важливий момент, оскільки при одночасному підключенні пристроїв цей показник падає, що впливає на швидкість заряджання гаджетів.

Розміри та вага

Щоб зовнішній акумулятор (power bank) за вигідною ціною купити, потрібно врахувати його габарити. Чим більша ємність ЗУ, тим більшими будуть його розміри та вага. На ці параметри також впливає тип батареї, що використовується. Модель з літій-полімерною батареєю буде легшою за аналог з літій-іонною.

На габарити впливає матеріал, з якого виконаний корпус. Від цього параметра залежить і на power bank ціна в Харкові та інших містах. Переносне ЗУ з корпусом з алюмінію буде важчим за пластиковий і обійдеться дорожче за нього.

Дизайн та форма корпусу

Переносну зарядку для телефона купити можна як в класичному монохромному дизайні, так і в яскравішому: з оригінальними написами і зображеннями. Зовнішній вигляд моделі не впливає на її функціональність, але дає змогу власнику продемонструвати свій смак.

Інша річ – форма корпусу. Від неї залежить зручність та ергономічність апарату. Переважно портативні ЗУ мають прямокутну форму, але можна купити павер банк в Україні з незвичайним дизайном. Наприклад, з опуклими гранями або у вигляді іграшки. Яку за дизайном портативну зарядку для телефону купити вирішує покупець.

Додаткові опції

Розширений функціонал робить експлуатацію повербанку комфортнішою. Чим більше опцій, тим вища на переносний акумулятор для телефону ціна. Щоб не платити за зайві можливості, слід вирішити, які функції потрібні, а потім замовляти power bank в Україні. Поширені «фішки»:

  • технологія бездротової зарядки;
  • сонячні панелі, що дозволяють заряджати ЗУ без підключення до розетки;
  • симетричний роз'єм USB-C, який працює на вхід та вихід;
  • дисплей, який дозволяє контролювати обсяг ресурсу, що залишився;
  • присоски для міцної фіксації портативної зарядки до девайсу;
  • система захисту від перевантажень, перегріву, перезаряду та короткого замикання;
  • ліхтарик.

Від чого залежить на переносну зарядку для телефону ціна

На вартість повербанку впливає його функціонал та популярність виробника. Купити пауер банк у Харкові та іншому місті можна дешево від мало відомої компанії, але такий товар може виявитися бракованим. Замовляти повербанк за ціною, нижчою, ніж у інших продавців, небезпечно – часто заявлені характеристики ємності не відповідають дійсності. Якісними акумуляторами славляться такі бренди: Xiaomi, Borofone, Baseus, Hoco, Remax. Серед продуктів цих компаній є як бюджетні моделі, позбавлені додаткових опцій, так і дорожчі з великим функціоналом.

Важливо також враховувати те, де купити повір банк. Вигідно замовляти портативний акумулятор для мобільного телефону у Харкові та будь-якому іншому місті можна в інтернет-магазині Nillkincase.

Корисні поради, як успішно купити powerbank в Києві та іншому місті

Отже, щоб не помилитися з вибором та правильно портативну батарею купити у Києві чи іншому населеному пункті, потрібно:

  • розрахувати оптимальну ємність повербанку;
  • визначитись із кількістю виходів;
  • вивчити додатковий функціонал, якщо є;
  • визначити із моделлю залежно від вартості.

Дотримання всіх цих порад допоможе успішно купити портативний акумулятор для телефону за ціною, яка задовольнить.

Де купити зовнішній акумулятор (power bank) за вигідною ціною в Україні

Тим, хто не знає, де повір банку купити за вигідною ціною, радимо скористатися послугами інтернет-магазину Nillkincase. На зовнішній акумулятор для телефону ціна тут доступна, а широкий асортимент дозволяє кожному покупцеві знайти свій варіант. Перед тим, як замовляти акумулятор для мобільного телефону в Харкові або іншому місті, ознайомтеся з картками товарів. В них зазначена вся необхідна інформація для правильного вибору.

Якщо виникли труднощі, ввічливі консультанти підкажуть, який краще зовнішній акумулятор для телефону купити і проконсультують з будь-яких питань. Знайти в інтернет-магазині power bank за найкращою ціною в Україні можна, скориставшись внутрішньою системою фільтрів. Павербанк купити у Харкові та інших містах можна онлайн, не виходячи з дому.

Завдяки інтернет-магазину Nillkincase можна не тільки якісний павербанк купити в Харкові, Києві за ціною, нижчою, ніж у інших продавців, але й замовляти доставку в будь-яке місто України. Щоб придбати powerbank за вигідною ціною, достатньо вибрати відповідну модель та заповнити форму замовлення, вказавши в ній свою адресу. У нас power bank коштує від 599 грн. Купити powerbank у Харкові та інших містах країни, можна у будь-який час доби – онлайн замовлення приймаються у режимі 24/7.

  • Портативний зарядний пристрій Power Bank Remax RPP-257 Riji QC22.5W+PD20W 30000 mAh, Синий
    Новинка
    Безкоштовна доставка

    Безкоштовна доставка при замовленні понад 500 грн

    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Портативна зарядна станція Gelius Prometheus GP-PPSX1 500W (461Wh), Чорний
    Новинка
    Безкоштовна доставка

    Безкоштовна доставка при замовленні понад 500 грн

    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Портативний зарядний пристрій Power Bank Hoco J94 Overlord 22.5W 75000 mAh, Чорний
    Топ
    Безкоштовна доставка

    Безкоштовна доставка при замовленні понад 500 грн

    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Портативний зарядний пристрій Power Bank Hoco J50 "Surf" 10000 mAh, Чорний
    Акція
    −24%
    Безкоштовна доставка

    Безкоштовна доставка при замовленні понад 500 грн

    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Портативний зарядний пристрій Xiaomi Mi Power Bank3 18W 20000 mAh (2USB+Type-C)(PLM18ZM/VXN4258CN), Белый
    Безкоштовна доставка

    Безкоштовна доставка при замовленні понад 500 грн

    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Портативний зарядний пристрій Power Bank Hoco J52A "New Joy" 20000 mAh, Чорний
    Акція
    −40%
    Безкоштовна доставка

    Безкоштовна доставка при замовленні понад 500 грн

    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Портативний зарядний пристрій Power Bank Hoco J68 10000 mAh, Чорний
    Топ
    Безкоштовна доставка

    Безкоштовна доставка при замовленні понад 500 грн

    Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
Вгору